2010. január 16., szombat

Saigon

Most uj dolgokrol nem tudok irni csak szemelyes elmenyekrol. Akit nem erdekel az lapozzon.
Mar tobb napja ismertem Zsanetet,( ott lakik a hotelemben )de igazan csak most ultem le vele beszelgetni!
Egy kellemes sorozoben  ismeroskent koszont ram fulig ero szajjal es elmondta az eletet. Hat erdekes volt!
 Mikor elvegezte el a Sorbont es utazgatni kezdett. Ugy 25-26 evesnek nezem, de termeszetesen egy gyonyoru holgynek nem merek rakrdezni a korara......!Most irja a konyvet az uti elmenyeirol,,a nemzetekrol,a vilagrol.....
Elmondta,h az egyetem utan indult el Parizsbol es masfel eve uton van!!! Bejarta Afrikat...............Marokko,Algeria,Libia,Tunezia,Egyiptom,SZudan Kenya,Tanzania,Mozambik............egesszen le Del-Afrikaig..stb..........utana jott Azsiaba! Haaaaaat szinte en is minden orszagban jartam mar ugyhogy sok sok kozos elmenyunk volt a helyekrol! Erdekes csaj es az intelligenciaja kedves,szep arcal es gyonyoru testel parosul!
Raadasul most indul eszakra.Az uticelja hasonlo mint az enyem. Dalat,Nha Trang,Hue,.......stb. 100% biztos vagyok benne,h meg talalkozni fogunk hiszen o is 2 hetet akar tolteni Nha Trangban.Remelem,h a Bob Herceg segitsegevel meg boldogga varazsolhatom vidam,kedves arcocskajat! :):)

Este kicsit untam mar a helyi kiulos helyeket es bevetettem magam egy 5 csillagos kellemes helyre. A penz nem hazudik. Itt mindent megkapsz amit csak akarsz,de kb 7-8 szoros aron! De megeri!!!! Kint az utcan egy sor 10-12 ezer dong. Itt 90 ezernel kezdodik,120-180 ezerig a whisky.Nem az uveg!!!!!! hanem csak egy feles!!!!
Mint minden orszagban itt is van egy bizonyos 1% aki ide jar. Nagyon erdekes,mert egyaltalan nem sznobok,ratarti buszke emberek. Sot nagyon kedvesek,vidamak! Mindenki oltony,nyakkendoben volt,a holgyek gyonyoru,viragos,csinos,kellemes ruhakban,de egyaltalan nem zavarta oket,h en csak egy T-short-ban!Atinvitaltak az asztalukhoz es sorba kertek a whiskyket. Tatott szajjal hallgattak,sielos es buvaros torteneteimet es minden poen vegen hatalmasakat kacagtak! Nagyon jol ereztem magam veluk es egy fillert sem engedtek fizetni!!
Itt meg sosem lattak havat es fogalmuk sincs rola,h milyen egy hogolyo!!!!!!

Na megyek sorozni,hatha uj kalandok talalnak ram..............!?  :) Pusz mindenkinek