2011. május 17., kedd

THAILAND, Phuket 84 - 93. nap

Delkelet - Azsiaban az orszagok kozotti utazast erdemes az Air Asia -val intezni, az orszagon belulit pedig mindig egy helyi legitarsasaggal, amibol van boven !!!!!! Minden utra mas tarsasag kinalja a legolcsobb jegyet, ezert erdemes elotte az interneten alaposan tajekozodni. Minel elobb rendeli le vki a jegyet annal olcsobb. Az utazas elotti napon akar duplaja is lehet .
Delutan 3 -kor erkeztem a repterre es baratom mar vart ram. Gyorsan elinteztuk a motor es a szallas kerdest, h nyugodtan tudjunk beleindulni az ejszakaba felkeresni a "regnemlatott" barokat.......:)
Mivel  egy honapra jottem , igy egy szep, nem reg epitett apartmant bereltem ki 8 ezer bath-ert, ami itt nagyon jo ar !!!
Foleg, h butorozott, hatalmas LCD-s kabal TV  80 csatornaval, legkondi , terasz , gyonyoru helyen, gyonyoru panoramaval.........jaaaaaaaaaa es ketten vagyunk az egesz hatalmas hazban!! :) Szoval lehet hordani a csajokat........ :) A hazigazdat nem is latjuk, csak egy heten egyszer kuldi a takarito brigadot. :)
A motorom 3.500 bath -ert van egy itt elo magyar sractol. Gyors, automata..............talan tul gyors is nekem
10 sor utan.........:)
Hajnalban hazafele meg betertunk szokas szerint a Lagunaba barba, ahol minden nap ejfeltol reggel 5-6-ig tombol a zene es a helyi csajok vadasznak feher pasikra. Itt talaltam Lilianat, akivel nem is tudom melyikunk szedte fel a masikat. Nanaaaaa, h nalam ebredt ! :)  Szerencsem van vele, mert o nem a csoro reteghez tartozik es a tetejebe meg par szaz meterre van az etterme tolem......es kva jol foz!!!!
Sajnos elkerulhetetlen volt, h vmelyik discoban bele ne fussak Linda baratnoibe, igy megtudta, h visszajottem. Ugyhogy most ugyesen kell jatszanom a ket csaj kozott..........plussz a barlatogatasok alkalmaval karomba pottyano szepsegek kozott!!!! Szoval nem konnyu, nem egyszeru az eletem Phuketten !!!!! :))))))
De az elet megoldotta helyettem a suru helyzetet ( vagy csak megbuntetett ???? ), mert 5 napja sikerult ujra egy hatalmasat buknom a motorral. Szerencsere nem tort semmim, de mivel betonon tortent az eset , igy sok fajo, zuzott  serulest szedtem a testemre. Foleg a labam es az arcom kapott, ugyhogy most szepen nezek ki, bal szememre alig latok !! :) Az orromon tamaszkodtam meg , mint a cirkuszi malac !!! :)))) Egy darabig biztos nem kell csajozni menni !!! :))))
Leirom, mert tanulsagos lehet ha itt hasonlo tortenik vkivel.
Este fele a Nainharn Beache-rol tartottam hazafale, a kellemes soroktol eleg bator tempoban es Rawainal egy kocsi hirtelen befekezett elottem. Nekem is befogtak a fekek, de megallni mar nem tudtam es megfektettem a motort. Furdoruhaban betonon ez nem tul egeszseges!!! :)
Sokszor napokig nem latok rendort, de most vhogy rogton elokerult egy. Hiaba alltam fel rogton es mondtam , h nem kell mento, azt mondta , h neki ki kell hivnia, mert nagyon verzik a fejem es ki tudja mi bajom. Nanaaaaaaaa, h a legdragabb korhazba vitt, a Bangkok International Hospitalba Phuket Town-ba!!!! Itt a szinvonal egyebkent olyan, h nalunk bmelyik korhaz csak sargulna mellette!
A sebeimet nagyjabol letorolgettek a mentoben es kiultettek a varoba. Egy tukorben megcsodaltam oket es mivel lattam, h nem kell varrni, nem tort semmim, igy nem sok ertelme van, h maradjak. Foleg, h tudom , h napi 10 ezer bath-nal kezdodik a korhazi szamla, ha befektet. Mar pedig ha feher ember vagy tuti, h benyom par napra hadd fizessel. Plussz a kezelesek, mento, stb........szoval min. egy 50-es.
Na gondoltam kisetalok es fogok egy taxit. Aaaaaaaaaaaa ez nem igy megy. Az ajtoban vagy 3-4 biztonsagi or es kerik a kifizetett szamlat !!! Na, visszakisertek. Semmi kedvem nem volt 50 ezret kp-ban kifizetni, aztan meg otthon cirkuszolni a biztositoval. Akkor mar tortem a fejem mi legyen. Mivel figyeltek, ezert elsetaltam toaletre, majd egy ovatlan pillanatban beleptem a liftbe. Felmentem a 4.-re, atsetaltam egy masik szarnyba, majd lekuldtem magam az alagsorba. Ott mar csak melosok voltak akik tisztelettudoan koszongettek es mosolyogtak. Az uton atsetalva beultem egy szimpatikus etterembe es kikertem egy uveg whiskit. Egyik felet a sebeimre, a masik felet magamba ontottem fajdalomcsillapitokent !!!! Visszataxizva elso utam egy gyogyszertarba vezetett - amibol sok van itt - es alaposan bevasaroltam fertotlenitokkel, sebtisztitokkal, sebkenoccsel, nagyon eros antibiotikummal, fajdalomcsillapitoval. Sajnos ismerem a sebek kezeleset, mert nem ezek az elso sebek........ :)
Mivel tudom, h a doki sem csinal mast csak naponta alaposan kitisztitja es lekezeli oket, igy ezt en is megtudom csinalni !!!!! :) Es mindossze 500 bath-ot fizettem a patikaban. Legrosszabb esetben pedig elmegyek egy helyi dokihoz aki par szaz bath-ert lekezeli oket.
Ugyhogy most az utolso napokban itthon nyalogatom a sebeimet.......no alkohol, no szex !!!!! Megneztem mar legalabb 25 filmet, meg az osszes hetvegi europai futball meccset a TV-ben...... :)

Legalabb most nyugodtan eltervezem merre tovabb......
Mivel 4 nap mulva lejar a vizumom, ezert at kell ilyenkor menni egy szomszedos orszagba, majd visszalepve ujra megkapod a ket hetes vizumod. Ezt hivjak itt VISA RUN-nak es sok helyi kis utazasi iroda jol megel belole. :) En termeszetesen nem veluk megyek.
Repulovel is tehetnek egy kirandulast oda-vissza, de abban semmi elvezet. Mivel meg Del-Thailandot ugysem
csavarogtam be reszletesen, ezert Malajzia mellett dontottem. Furge motorommal megindulok del fele........ Majd kiderul, h birja a nagy hegyeket, mert arra lesz boven...........Hotelek, panziok, ettermek, barok, csajok  mindenhol vannak az utak menten, igy ott alszom majd ahol ram esteledik.
A vegcel Langkawi szigete lesz , amirol mar nagyon sok jot hallottam.
Nem tudom utkozben tudok-e irni, de ha visszajottem megigerem folytatom.................... :)