2010. március 8., hétfő

Hoi An

Tegnap ejfel korul hazafele tartva meg betertem egy helyi barba ahol a fiatalsag mulatozott. Nagy plazmateven mentek az angol bajnokik,hordtak a hideg soroket,duborgot a zene.........mindez eleg volt,h 4-ig leragadjak koztuk!! :) Ugyhogy a reggeli indulas elmaradt,mert 11-kor ebredtem.:) es akkor sem a legfrissebben! :)
A kave es reggeli utan ugy dontottem,h a hegyek megvarnak es ma inkabb beiktatok egy kultura napot es megnezem Hoi An maradek museumait,pagodait.
Szep volt,szep volt,de mikor az ember mar a negyvenedik pagodat,wattot latja harom nap alatt kezd kicsit fasult lenni irantuk............:)
Ha a muzeumok kozul veletlenul valamelyik varosban kihagyjatok a Revolution vagy a Ho Shi Minh museumot, ne doljetek rogton a kardotokba a nagy banatban,mert a kovetkezo varosban tuti,h lesz!!!!! :):)

Igy egy-ket ora utan teli lett a tokom az osszes muzeumukkal es inkabb kimentem a Cua Dai Beachre csajokra vadaszni. Nem volt tul jo a felhozatal igy inkabb usztam egy hatalmasat! Egy orat befele, egyet kifele. Mire kiertem teljesen kitisztultam!!! Na puffffffff..... ezt jol elbassztam...........most kezdhetem elorol a sorozest! :)