2010. február 10., szerda

Nha Trang

Csodalatosan erzem magam ebben a vilagban. A napjaimat altalaban ( mikor nem merulok........mert akkor a kiscsaj konyortelenul 7.30-kor ebreszt!! :) ) 11-kor kezdem a kedvenc baromban ahol a reggeli whisky es kave mellett a neten elolvashatom, h mi tortent abban a hulye hideg Europaban!!! :) A kiscsajok mar boldogan fuligero szajjal, a tenyerembe pacsizva puszival fogadnak.................. visszajatszva nekem a tegnapi meccs goljait, fontosabb tenisz esemenyeket a videon,stb..................( ha jo kedvem van mindig hagyok nekik 2-3 dollar borravalott es ettol nagyon boldogok........na meg persze attol,h mindig dilizek es viccelek veluk!!!! :) )
Utana atmegyek a kedvenc ettermembe ahol a vilag legjobb hot pot seafood leveset csinaljak a varosban thai modra!!!! Ez ugy nez ki,hogy kihoznak melled egy kulon asztalt es ott egy meretes edenyben rotyogtatjak a levest ami teli van hagymaval, gombaval, friss levelekkel,salataval es a nevetsemtudom gyokerekkel...........es eszmeletlen finom ize van.............es kurva csipos amit en imadok............
melle teszik a frissen,gusztusosan elokeszitett polipot,kalamarit,rakot,kagylot es 2-3 fele tengeri halat
majd te dobalod bele oket es izlesed szerint addig fozod ameddig akarod! ( ez altalaban 3-5 max 7 perc) es persze koretekkel gazdagon talaljak!!! A vegen pedig az elmaradhatatlan gyumolcssalata 5-6 fele helyi gyumolcsbol..................persze mindezt nyakon ontom egy whiskyvel es maris jol indul a napom........... :)

Mar csak azert is erdemes volt kijonnom,h itt sokkal sokkal sokkal egeszsegesebben elek mint otthon!!! Otthon porkolt porkolt hus hus hus pacal zuza babgulyas, stb................ :) Csak decemberben 12-szer voltam vendegsegben! Persze jol esik,h szeretnek es hivnak ( es koszonom mindenkinek :) ), de ott altalaban nem borsofozeleket raknak az ember ele!!! En meg persze imadom az ilyen kajakat es koszonettel joizuen el is fogyasztom!!! Pedig tudom, h nem egeszseges..............itt pedig........... a feles 5-6 kilo rogton  lement rolam ill atment izomba.........pedig nagykanallal eszem mindent ( nem csak az eletet). :)

Nem sokara folyt. kov. ................most van kedvem irni.................csak elmegyek iszom egy soriket a szomszedban...........


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa remelem nem ragadok le.........mert itt holnap kezdodik az uj ev es ezek meg tudnak elni!!!!  Hivatalosan 3 nap.......... meg 2 elotte 2 utana :)...............szoval ki meddig birja!!! :)
Edesek,aranyosak.........mindenhol folyik a sor,szol a zene...............es nagyon nagyon vidamak...........en meg imadom oket!!!!! :)

Nha Trang

I LOVE YOU VIETNAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laoszban es Kambordiaban is nagyon jol ereztem magam, de Vietnam a legjobb eddig a hagyomanyos indokinai  orszagok kozul!!! Thaifoldel nem hasonlitom ossze,mert szamomra az mar nagyon elturistasodott!!!! :):) ( egyebkent persze gyonyoru ). Itt is ott erzem magam legjobban mikor elhagyom a civilizaciot es kimegyek kozejuk az  VALODI ELETBE!!!!! Ez nem nehez, mert csak felpattanok a 3 dollaros motoromra es egy orat szaguldok - teljesen mindegy szamomra, h melyik iranyba - majd egy szimpatikusnak tuno helyen bevagom a feket es bemegyek kozejuk. Csak mosoly mosoly mosoly es nevetes........... Ez a titka mindennek! A lanyoknak belecsipek a seggukbe, puszikat adok az arcukra,hajukra, felkapom oket az olembe es fenykepezkedem veluk. Persze ezt kacagva fogadjak es hizeleg nekik h tetszenek egy vagany feher pasinak. :) A ferfiakkal " lepacsizok" es kedelyesen bartkozok, h ne azt erezzek, h csak az asszonyaikat, lanyaikat szeretem! :) Na meg elkezdek nekik viethai nyelven beszelni ami nagyon tetszik nekik!!!! Hatalmasakat kacagnak! Persze mert kurva hulyen ejthetem ki a szavakat a sajat nyelvukon. :) (Egyik reggel egy jozan pillanatomban megtanultam egy szotarbol 40-50 szavat es most azokat dobalom egymas utan :)  ) Nagyon erdekes volt szamomra,h mig mas tarsadalmakban altalaban inkabb felteni szoktak a szabad,egyedulallo lanyaikat - itt kacagva mutatjak, h oneki nincs senkije es szinte eroszakkal beleultetik,lokdosik  az olembe. A lany pironkodva ellenall ( kereti magat) aztan mar ki sem akar szallni belole.............pedig erzi,h kemenyen ul!! :):)

Na most kicsit beleszaladtam a tortenetbe,de nem baj ,mert csak igy maradnak meg az emlekek. Tavaly Laoszban nem irtam semmit es neha most erzem,h Uristen ez mar a laoknal is megtortent velem csak elfelejtettem.Ha az emberrel napi szinten tortennek kalandok es mikor a masnapi ebredesnel mar megszebb var ra..............akkor kepes felejteni. :) En nem akarok felejteni!!! Ugyhogy  visszamegyek pentek estere.
Akkor ismertem meg Valerit. A szomszed asztalnal ult a kedvenc ettermemben es persze rogton levagtam,h egyedul van. Kuldettem egy whiskyt neki a pincerrel. Ez nagyon jo modszer............ha nem vagy szimpi neki akkor visszakuldeti es max Te iszod meg :) vagy mosolyogva atinvital az asztalahoz es elkezdodhet egy uj csoda!!! :) 10-bol kilencszer a masodik eset jon be! :)
Valeri Oroszorszagbol erkezett Vlagyivosztokbol ill egy kis varosbol nem messze Vlagyivosztoktol csak olyan hulye neve van h keptelen vagyok megjegyezni.Gyonyoru 180 cm magas,hosszu combu, feszes hatalmas keblu kis csaj, ami nem is csoda hisz megcsak 21 eves!!!! A feje kicsit " oroszos" de nem szamit, mert ugyis csak nyaktol lefele puszilgatom! (a gyonyorusegeit!) :):) Egyebkent meg 3 sor es 2 whisky utan kifejezetten tetszik!!!!!!!!!!!!!!
Elpanaszkodta,h 10 $ a hotelja es mivel minimum 2 honapig akar maradni igy neki ez sok penz! En persze rogton felajanlottam a 6 dollaros hotalemet es megosztva a koltsegeket csak 3 $-jaba kerul!!!! Hogy micsoda arany szivem van!!!  :):):)
Nagyon kellemes edes tunderke teli szexualis tulfutottseggel,noiesseggel , de igazan az tetszik Benne - amit mindig is tiszteltem,becsultem egy Noben - h szorult Bele egy oriasi vaganysag!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az h en Szabadi Csabakent, egy izmos ferfikent teli erovel, tapasztalattal, rutinnal neki merek vagni a vilagnak, bemegyek az ejszakaba barhol,barmikor az termeszetes, de  h egy 21  eves szepseg nekivagjon penznelkul a vilagnak..............................ahoz mar tobb kell mint vaganysag....................kicsit orultnek kell lenni!! De en szeretem az orulteket es ket hetig szeretni fogom es vigyazok ra! Csak attol tartok,  h a sorsa nem mindig ilyen jo emberekkel fogja osszefujni!!!! :)