2010. március 20., szombat

Saigon

Tegnap egy hirtelen elhatarozasbol atrepultem Saigonba. Mivel mar ismertem a varost nagyon biztonsagban ereztem magam es megszegtem az orok szabalyaimat!!!!! Soha nem rakunk a hatso zsebunkbe penzt!!!!!!
Persze a repteren kivul rogton korbevettek a repteri hienak,de szamitottam rajuk...............mosolyogva elkudtem oket. Aztan megereztem,h hirtelen leleptek korulottem es a hatso zsebemhez kaptam. Persze akkor mar nem volt meg a penzem!!!
Harom embert megutottem,a negyedikre raugrottam- akinel a penzem sejtettem- es belevertem a betonba sokszor a fejet- majd kiforgattam a zsebeit,de nem nala volt.
A tobbiek persze probaltak vedeni es tobbszor megszurtak,de szerencsere a kezemmel vedtem magam es igy csak a tenyeremen es az alkaromon van par szuras! :)
Sajnos 1400 dollarom es 2 millio dongom banta az esetet..............viszont egy gazdag tanulsaggal tobb lettem!!!! :):) ROSSZ EMBEREK MINDENHOL VANNAK A VILAGBAN!!!!! Remelem TI tanultok belole!
A tetejebe utana nem akartak beengedni egy hotelbe se,mert olyan veres voltam  mint egy boller egy kellemes disznotor utan!!!! :) :) Amikor egy szimpatikus recepcios vegul beengedett es vegre eldobalhattam veres ruhaimat es letudtam zuhanyozni rajottem,h nem is en verzek ennyire!!!!! Csak a gyerektol lettem csupa ver akinek a fejet a jardaba vertem! :)

Masnap reggel Sindykem mar ott volt nalam es azt mondta,h o penz nelkul is nagyon szeret. Nagyon jol esett!!
Meg szerencse,h a bankkartyam a masik nadragomba volt igy reggel feltudtam tolteni zsebeimet kp-val!! :)
Szeretem ha tobb millio dong lapul a zsebemben! :):)

Draga gyonyoru Sindym nagyon szeretne,h maradjak, de sajnos meg Hanoiban megvettem a jegyem Jakartaba es holnap este indul a gepem!!!! Imadom Sindyt,de biztos vagyok benne meg sok sok hasonlo gyonyoru kislany lesz ott is!!
A vilag mar csak igy mukodik!! Mindig tartogat edes gyonyorusegeket  minden varosban!!!!!........... :):)