2010. február 10., szerda

Nha Trang

Csodalatosan erzem magam ebben a vilagban. A napjaimat altalaban ( mikor nem merulok........mert akkor a kiscsaj konyortelenul 7.30-kor ebreszt!! :) ) 11-kor kezdem a kedvenc baromban ahol a reggeli whisky es kave mellett a neten elolvashatom, h mi tortent abban a hulye hideg Europaban!!! :) A kiscsajok mar boldogan fuligero szajjal, a tenyerembe pacsizva puszival fogadnak.................. visszajatszva nekem a tegnapi meccs goljait, fontosabb tenisz esemenyeket a videon,stb..................( ha jo kedvem van mindig hagyok nekik 2-3 dollar borravalott es ettol nagyon boldogok........na meg persze attol,h mindig dilizek es viccelek veluk!!!! :) )
Utana atmegyek a kedvenc ettermembe ahol a vilag legjobb hot pot seafood leveset csinaljak a varosban thai modra!!!! Ez ugy nez ki,hogy kihoznak melled egy kulon asztalt es ott egy meretes edenyben rotyogtatjak a levest ami teli van hagymaval, gombaval, friss levelekkel,salataval es a nevetsemtudom gyokerekkel...........es eszmeletlen finom ize van.............es kurva csipos amit en imadok............
melle teszik a frissen,gusztusosan elokeszitett polipot,kalamarit,rakot,kagylot es 2-3 fele tengeri halat
majd te dobalod bele oket es izlesed szerint addig fozod ameddig akarod! ( ez altalaban 3-5 max 7 perc) es persze koretekkel gazdagon talaljak!!! A vegen pedig az elmaradhatatlan gyumolcssalata 5-6 fele helyi gyumolcsbol..................persze mindezt nyakon ontom egy whiskyvel es maris jol indul a napom........... :)

Mar csak azert is erdemes volt kijonnom,h itt sokkal sokkal sokkal egeszsegesebben elek mint otthon!!! Otthon porkolt porkolt hus hus hus pacal zuza babgulyas, stb................ :) Csak decemberben 12-szer voltam vendegsegben! Persze jol esik,h szeretnek es hivnak ( es koszonom mindenkinek :) ), de ott altalaban nem borsofozeleket raknak az ember ele!!! En meg persze imadom az ilyen kajakat es koszonettel joizuen el is fogyasztom!!! Pedig tudom, h nem egeszseges..............itt pedig........... a feles 5-6 kilo rogton  lement rolam ill atment izomba.........pedig nagykanallal eszem mindent ( nem csak az eletet). :)

Nem sokara folyt. kov. ................most van kedvem irni.................csak elmegyek iszom egy soriket a szomszedban...........


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa remelem nem ragadok le.........mert itt holnap kezdodik az uj ev es ezek meg tudnak elni!!!!  Hivatalosan 3 nap.......... meg 2 elotte 2 utana :)...............szoval ki meddig birja!!! :)
Edesek,aranyosak.........mindenhol folyik a sor,szol a zene...............es nagyon nagyon vidamak...........en meg imadom oket!!!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése