2011. április 13., szerda

Phuket 47.- 60. nap

Eloszor is elnezest kerek azoktol akik vartak az irasaim, de ezen idoszak alatt kulonosebb esemeny nem tortent.
Mivel kaptunk egy jo hetes alapos zivatart, igy az idom nagy reszet a barokban a csajokkal toltottem. Biliard, darts, sorozes, tanc es buli, buli, buli........... es persze rengeteg futball. Minden LCD-n folyamatosan nyomtak a legjobb mecceket!!
Mar nagyon untam az esot, de aztan kiderult, h a mi szigetunk meg keveset kapott belole, mert Del-Thaifoldon
oriasi aradasokkal parosult, amik tobb telepulest is elmostak. A helyi TV-k 20-30 halalos aldozatrol beszeltek.
A katonasagot es az osszes helikopteruket is bevetettek a mentesbe. Ko Samuin pl. elmosott egy krokodil farmot, igy 3000 kroki valt szabadda es tunt el a dzsungelben. Nem nagyon volt biztonsagos abban az idoben szabadon koborolni a kornyeken. Azota persze a nagyreszet befogtak, de azert gondolom igy is maradt kint jo par peldany!!! Bar ezek amennyire szeretik a hasukat, a kaja miatt a nagyresze onkent visszament!! :)))
A sziget egy hetig el volt zarva a kulvilagtol, mert a hajok sem tudtak kikotni!
Krabi is kapott boven, de azrt ott nem volt ennyire durva a helyzet. En meg kihuztam valahogy ezt az idot a barokban...........:)
Aprilis elso hete ujra meghozta a jo idot, igy innentol napjaimat a szebbnel-szebb beacheken toltottem.
Meg szivesen maradtam volna, de 8.-an lejart a vizumom, ezert orszagot valtottam.
Az utolso ejszakat meg vegig buliztam, na meg Lindatol is elkellett bucsuzni hajnalban............. Mivel 5-re kellett a repterre ernem, igy nem sok idom maradt. Chalongtol meg egy oras motorozas a repter, pedig huztam neki rendesen!!!  A motor tulajat kirendeltem oda, h visszaadhassam neki a gepet. Eloszor huzta a szajat, de mikor mondtam, h oke oreg ha nem jossz en leszarom es ott hagyom a repter elott!! Persze hogy ott volt!!!! :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése